maanantai 7. heinäkuuta 2014

On the beach :D

Olimme eilen suunnitelleet että heräämme tänään aikaisin ja lähdemme pyörällä rannalle. Suunnitelmat menivätkin päin mäntyä, sillä olimme eilen valvoneet kolmeen asti yöllä ja tänään heräsimme vasta kello yksi.
Voi että kun ärsytti. No ei auttanut muutakuin käydä nopeaa aamu suihkussa ja pukea päälle. Ystäväni soitti että haluammeko lähteä hänen kanssaan rannalle ja sovimme että mennään autolla että hän tulee hakemaan meidät. No meidän piti ensin polkea tänne äitini luokse ja ottaa pikkuveljeni mukaan ja tehdä piknik eväät.
Sen jälkeen ystäväni tuli hakemaan ja mietimme että minne rannalle menisimme. Menimme meidän lemppari rantaan joka sijaitsee Palosaarella, missä ennen asuimme. Voi että minulla on ikävä sitä paikkaa. Kaikki on lähellä siinä ja paras ranta. No ehkä me ei tässä nykyisessä asunnossa kauaa viihdytä, nimittäin en tykkää ollenkaan siitä paikasta. No otimme aurinkoa ja kävimme uimassa. Yasmina ja ystäväni lapsi olivat niin onnessaan hiekasta ja vedestä. He tekivät hiekkakakkuja ja leikkivät. Heistä huomasi että he olivat ihan innoissaan ja onnellisia. Oli meillä tytöilläkin ihan hauskaa. :) Olimme rannalla pari tuntia, mutta voi että nyt huomaan että olen vähän ruskettunut. Huomenna siis pitää mennä uusiksi että saisin rusketusta. Tykkään olla ruskea, enkä tälläinen kalkkilaiva.. :D







<3:llä julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti