torstai 10. heinäkuuta 2014

Yasminan kanssa laatu aikaa!

Olimme sopineet ystäväni kanssa eilen että hän tulee lapsensa kanssa meille aamusta. Heräsin aamulla kello 8 automaattisesti, vaikka olinkin mennyt vasta puoli 4 yöllä nukkumaan. Nousin ylös yhdeksän aikoihin. Menin keittämään kahvia ( en ikinä keitä aamuisin ) ja laitoin pyykinpesukoneen pyörimään. Join rauhassa kahvini että jaksaisin pitkän päivän, sillä en ollut nukkunut kun neljä ja puoli tuntia. Odottelin että Yasmina herää ja menimme käymään aamusuihkussa sillä olimme ihan hikisiä, kun ylhäällä missä nukumme on kuin sauna. Suihkun jälkeen ystäväni tuli ja rupesimme syömään aamupuuroa. Tätini myös kävi meillä, kun hänellä oli ollut hammaslääkäri täälläpäin. Kävimme pyörällä ja vaunuilla kaupassa hakemassa vähän syömistä. Ostimme käpykakun! En tiedä miksi ostimme kakun, mutta teki vain mieli, enkä ole pitkään aikaan syönyt kakkua. 
Saavuattuamme kotiin äitini soitti että hän voisi tulla käymään kahvilla. Joimme kahvit ja söimme herkullista kakkua. Lapset leikkivät ja me tytöt juttelimme. Kun ystäväni lähti vähän siivoilin ja lähdimme Yasminan kanssa puistoon. Leikimme puistossa noin tunnin ja sen jälkeen tulimme kotiin ja otimme viltin pihalle ja vähän mansikoita ja leipää välipalaksi. Söimme ja nautimme Yasminan kanssa ulkona. Oli jotenkin ihanaa olla Yasminan kanssa ja unohtaa kaikki muu ja olla vaan läsnä tilanteessa. Oli kyllä niin ihanaa. Pitää ottaa tästä tapa nyt kesällä että otamme vain viltin ja vähän evästä ja istumme ja hassuttelemme. <3
Nyt aion vain vähän levätä ja laittaa pyykkiä pian kuivumaan ja käydä suihkussa. On ollut oikein onnistunut päivä. Toivottavasti vaan huomenna aurinko paistaisi niin saisi vähän rusketustakin pintaan! =)











<3:llä julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti