sunnuntai 18. toukokuuta 2014

family time

Moikka! Tänään on kyllä ollut ihana päivä ja sää!
Aamulla kun heräsin niin ei tehnyt mieli jäädä ollenkaan sisälle.Nopeaa vaan aamupalat syötiin ja vähän ripsiväriä ripsiin ja shorsit jalkaan ja ulos! :)

Poikaystävälläni oli tänään vihdoin vapaa päivä ja pääsimme ulos yhdessä.Oli kyllä ihanaa viettää aikaa kaikki yhdessä perheenä.Kävimme minimanin parkkipaikoilla,koska siellä oli järjestetty peräkärry kirpputori että ihmiset saivat mennä myymään omia tavaroitansa peräkärryssä,peräloostarissa tai vaikka maassa.Sieltä löysinkin kaikkea kivaa! Ostettiin Yasminalle ecco merkkiset sandaalit.Itselleni ostin kolme paitaa ja Dr.denim farkut.
Voisin esitellä niitä teille pian ja jotain muutakin mitä olen ostanut viimeaikoina.Kirpputorin jälkeen iski nälkä meille kaikille ja päätimme lähteä subwayta kohti.
Kun olimme saaneet mahat täyteen niin päätimme lähteä kotia ja ystävämme tulivat meille istumaan.Ystävä perheellämme on niin ihana vauva että tulee kyllä vauvakuume kun häntä näkee.Hän on niin suloinen <3
Illalla vielä lähdimme toisten ystävien kanssa grillaamaan ja ilma oli vähän viilentynyt niin laitoin uudet farkut jalkaan.Tykkään näistä kovasti.Parempia kuvia otan myöhemmin! :)
On ollut kyllä tosi onnistunut viikonloppu kun ollaan saatu nauttia nyt auringostakin!Toivottavasti tätä jatkuisi!


2 kommenttia: