torstai 29. toukokuuta 2014

Outfit pics of me and Yasmina

Heippa! Ajattelin tulla kertomaan teille kertomaan mitä olemme touhuilleet eilen ja tänään.
Yasminan kummitäti (hän on myös minun tätini) ja setä ovat olleet meillä viimeiset kaksi yötä ja on kyllä ollut todella mukavaa. Yasmina niin tykkää touhuta heidän kanssaan. Itsekin olen saanut vähän 'olla rauhassa', kun kummit ovat saaneet pitää hänelle seuraa. Olemme tehneet kyllä loistavan valinnan, kun heidät valitsimme kummeiksi. Noh mitäs me olemme puuhailleet. Olemme haravoineet meidän takapihan, ja voi että siitä tuli paljon siistimmän näköinen. Vielä vain pitäisi leikata nurmikko ja laittaa pöytä ja tuolit sinne ja jotain kukkia niin täydellinen takapiha olisi valmis. Kävimme myös eilen kaupungilla Yasminan, tätini ja hyvän ystäväni kanssa. Itse en tällä kertaa ostanut mitään, mutta tätini kyllä teki hyviä löytöjä. Kaupunki reissun jälkeen haimme kaupasta pizzat ja vähän jäätelöä ja menimme kotiin katsomaan leffaa. Paitsi loppujen lopuksi kukaan ei katsonut sitä leffaa loppuun, kun kaikki oli niin väsyneitä, joten menimme suoraan nukkumaan. Se siitä leffa illasta siis. :D
Tänään taas olemme olleet vain kotona , kunnes ystävämme soittivat ja kutsuivat meitä heidän luokseen syömään, joten lähdimme sinne. Siellä oli myös toinen ystäväperheemme ja Yasmina sai vähän oman ikäistä leikki seuraa myös. Kiitos vielä teille, jos luette tätä ;)
Tässä on asukuvia eiliseltä ja tältä päivältä. Eilen valitsin kyllä ihan väärät vaatteet kaupungille. Luulin että olisi lämmin, kun aurinko paistoi, mutta ei todellakaan. Tuuli ihan kamalasti ja meinasin jäätyä. Toivottavasti en tule kipeäksi. Ei ole ainakaan vielä kurkku ollut kipeä eli toivotaan ettei tulekkaan!


Shortsit:H&M
Paita:Cubus
Aurinkolasit: Gina tricot
Hahha mikä ilme, rupesi satamaan ja yritettiin nopeaa ottaa kuvat..:D

Paita:H&M
Farkut:H&M
Kengät:Nelly
Takki:Seppälä
Kello:O.I.S
Ahkera haravoitsija <3 
Paitsi että Yasminasta oli varmaan enemmän haittaa kuin hyötyä..:D 
Lakki:Reima
Takki:Racoon
Hansikkaat:Ticket to heaven
Kengät:Viking
Kurahousut:Halpa-halli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti