torstai 19. kesäkuuta 2014

HYVÄÄ JUHANNUSTA

Hei ja hyvää juhannusta kaikille <3 

Ei kyllä yhtään siltä tunnu että nyt alkaa juhannus. Ei yhtään sellane fiilis että on juhannus. En tiedä mistä johtuu, mutta nykyään kaikki juhlat esim. vappu, juhannus ja tälläiset juhlat eivät vaikuta meidän elämään mitenkään. Jotenkin tylsää. Olisi kiva jos olisi iso kaveri porukka ja voisi lähteä mökille tai jonnekkin. Kaikki tuollaiset jutut ovat jotenkin jääneet kun olen saanut lapsen, mutta voihan meillä perheenäkin olla nyt kiva juhannus. Ainakin olemme saaneet isäni tänne vieraaksi niin se on jo ihana juttu.



Tänään me olemme käyneet puistossa ystäväni Johannan ja hänen lapsensa Oliverin ja pikkuveljeni kanssa. Puisto oli ihan uusi minulle ja Yasminalle, mutta se oli kyllä todella hyvä. Puisto sijaitsi Asevelikylässä. Puisto oltiin tehty hyvin kun he olivat ajatelleet pienempiäkin lapsia. Oli liukumäki johon itse Yasmina ja Oliver pystyi kiivetä ja itse laskea. Se olikin heidän lempi juttunsa siellä. Me mammat saimme vähän jutella, kun emme olleet pitkään aikaan nähneet ja lapset saivat leikkiä yhdessä.



Puiston jälkeen kävimme vielä kaupassa, kun muistin ettei kaupat ole sitten viikonloppuna auki niin oli pakko vähän hakea jääkaappiin viikonlopuksi ruokaa ja vähän hyväskääkin. Kaupan jälkeen tulimme kotiin ja olemme vain olleet tekemättä mitään, sillä pikkuveljeni tuli kipeäksi. Hänellä nousi kuume ja hän on vain maannut sohvalla. Voi pientä <3



Isäni saapui kello yhdeksän vaasaan ja olemme jutelleet vain hänen kanssaan. Yasmina oli niin väsynyt että nukahti kesken puuron syönnin syöttötuoliin. Todella harvoin käy niin että hän nukahtaa itsekseen johonkin, mutta ihan kiva. Ei tarvitse taistella nukkumisen kanssa. Siirsin hänet pinnasänkyyn ja katsotaan miten tämä yö sujuu. Eilen aamuyöstä nostin hänet viereeni vain, mutta ihan hyvin hän alku yön suostui nukkumaan siellä, paitsi pari kertaa vain heräsi. Aamuyöstä olen vain unissani nostanut hänet viereeni. En ole edes tajunnut kunnolla mitään, kun olin niin väsynyt etten jaksanut uudestaan häntä siirtää sänkyyn, mutta pikkuhiljaa totutan häntä sänkyyn. On tässä vielä aikaa ennenkuin menen kouluun. Tähtään siihen että silloin hän nukkuisi pinnasängyssä koko yön. Nyt varmaan minäkin painun nukkumaan pikkuveljeni viereen ja sitä ennen toivottamaan isälleni hyvät yöt. Hyvää yötä kaikille ja pitäkää hauska juhannus ja olkaa kunnolla! :)

<3:llä julia

4 kommenttia:

  1. Siis aiotko pitää lastasi kouluikäisenä pinnasängyssä vai ymmärsinkö jotenkin väärin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tarkoitin kyllä että hän oppisi nukkumaan omassa sängyssä ennen kuin minä menen kouluun :) eli noin kahden kuukauden päästä. Kirjoitin sen vähän hassusti niin et ymmärtänyt :D

      Poista
  2. Ahaa okei, ihmettelinkin vähän :D ei näköjään pitäisi väsyneenä lukea blogeja... :)

    VastaaPoista