tiistai 10. kesäkuuta 2014

Päivä Tropiclandiassa

Hei ! Toivottavasti kaikilla on ollut kiva tiistai päivä! Ainakin ollaan saatu taas nauttia auringosta :)
Tänään tätini kysyi lähtisimmekö hänen,serkkuni ja hänen ystävänsä kanssa Tropiclandiaan ja hetken mietittyämme päätimme että voisimme lähteä siskoni ja Yasminan kanssa. Onneksi lähdimme sillä päivä oli oikein mukava. Menimme ensin hetkeksi aikaa ulkopuolelle laskemaan liukumäistä ennen kuin Yasmina herää. Yasmina oli nukahtanut siis autoon ja nostimme hänet vain vaunuihin jatkamaan unia. On muuten hyvä kun Tropiclandiassa on lapsille vaunuja niin ei tarvitse omia ottaa mukaan jos sattuu lapsia väsyttämään. :) Niin siis olimme ensin ulkopuolella ja laskettelimme liukumäistä. Oli oikein hauskaa ja yhdessä liukumäessä piti mennä patjalla ja se kiersi siellä keskellä liukumäkeä ympyrää niin jäimme siskoni kanssa sinne pari kertaa jumiin emmekä päässeet liikkumaan eteenpäin. Nauroimme ihan kippurassa eikä siitä meinannut tulla yhtään mitään. :D Rakastan kaikkea hurjaa, tykkään vesiliukumäistä ja huvipuiston laitteista kovasti. Olen ihan hurjapää ja aina menossa kaikista pahimpiin laitteisiin. Rakastan pientä jännitystä mahanpohjassa, mutta en kyllä sitä huonoa oloa laitteiden jälkeen, mutta aina vaikka kuinka huono olo olisi niin eikun vaan uudestaan uusiin laitteisiin. :D
Asia taas vähän suistui raideilta, mutta ulkopuiston jälkeen menimme sisälle, kun Yasminalle tuli kylmä ja voi kuinka Yasmina nautti olla vedessä. Hän rakastaa uimista niin paljon. Ihanaa nähdä kuinka Yasmina nauttii ja on onnellinen. Viivyimme Tropiclandiassa uimassa kolme tuntia ja sen jälkeen rupesi mahat kurnimaan ja menimme suihkujen kautta syömään vielä pizzaa. Söimme mahat täyteen ja lähdimme kotia päin. Kotia päästyämme äitini soitti jos he voisivat tulla meille hänen miehensä kanssa ja pikkuveljeni kanssa. Oli kyllä ihanaa nähdä heitä viikon jälkeen, vaikka pieni kateus iski kun he olivat niin ruskeita. Vietimme iltaa jutellen ja Yasminan kanssa touhuten. Kun he lähtivät kotiin, siskoni jäi vielä meille yöksi ja laitoimme Yasminan nukkumaan ja nyt varmaan rupeamme katsomaan salkkareita ennakkoon ja rupeamme nukkumaan, sillä huomenna on luvattu aurinkoa joten suuntaamme parvekkeelle aamusta ottamaan aurinkoa. Napsasin siellä pari kuvaa, mutta en oikein muistanut ottaa kuvia siellä, kun keskityttiin vain rentoutumiseen. Nyt hyvää yötä kaikille <3





Yasmina raukka kylmissään :( 

<3:llä julia

5 kommenttia:

  1. Voi teillä on ollu varmasti kiva päivä, ainakin siltä kuulosti!:) ja teillä on niin reipas ja söpö tyttö:) ps. Oon huomannu, et teillä käy aika paljo vieraita kylässä? Miten jaksat koko ajan kyläilijöitä :D tottakai onhan se toisaalta mukavaa kun on ihmisiä lähellä, mutta etkö kaipaa omaa rauhaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä :) voi kiitos ! Yasmina on kyllä niin reipas tyttö :) joo käy nyt kesällä ainaki on käyny mutta meille ne ei oo vieraita vaan ihan perhettä :) et mun täti käy usein ja tietty mun oma perhe :) kyllä usein oon yksinki mut tykkään et on ihmisiä vierellä . Yasminakin tykkää :)

      Poista
    2. okei:) joo no se on hyvä:)

      Poista
  2. ettekö halunneet lapsesi kanssa lähteä perheesi lomalle mukaan?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me sitä mietimme että lähdettäisiinkö mekin mukaan, mutta kumminkin tuollainen matkakin maksaa aika paljon että tonni siinä menisi vaikka yrittäisi halvalla matkustaa, kun kaikki rokotuksetkin pitäisi ottaa. Kyllä me ehkä ensi kesänä viimeistään olisi tarkoitus lähteä lomailemaan kauemmas suomesta. :)

      Poista