sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Moikka! Miten teidän viikonloppu on sujunut? :)

Meillä on ollut ihan perinteinen viikonloppu, ollaan oltu vain kotona ja nähty ystäviä.
Lauantaina näin pitkästä aikaa hyvää ystävääni ja hänen lastaan Oliveria. Olimme meidän luona ja menimme puistoon. Yasmina ja Oliver leikkivät niin nätisti. Vaikka ei oltu nähty heitä pitkään aikaan silti he muistivat toisensa. Ja leikkiä riitti. Oli aika jännää kun heille ei tullut yhtäkään tappelua. :)
Illemmalla vielä menin äitini luokse katsomaan sisaruksiani, sillä he lähtevät tänään Turkkiin ja en näe heitä pitkään aikaan(lue:viikkoon) ja tulee kova ikävä. Näen heitä nimittäin joka päivä ja ainakun minulla on tylsää voin vain pyöräillä heidän luokseen. He asuvat noin 3-4 kilometrin päässä, joten ei kestä kuin 15 minuuttia heidän luoksensa pyörällä. Tänään sunnuntaina me heräsimme vasta kello 3. En ymmärrä miten me olemme nukkuneet näin myöhään, Yasminakin nukkui eikä herännyt. Yleensä hän aina herää ennen minua, mutta hän vain nukkui. Ehkä hän oli vain ollut väsynyt eilisestä kun oli ollut paljon tekemistä. Toivottavasti Yasmina vain ei ole tulossa kipeäksi, sillä minulla on kurkku kipeä ja ääni mennyt ja nenä vähän tukossa. Ei kivaa. Sen siitä saa kun kulkee liian vähissä vaatteissa.
Nappasimme ystäväni kanssa asukuvia ja lapsista kuvia kun olimme puistossa ja illemmalla Jenna vielä otti kuvia minusta.


Yasmina ja Oliver <3

Takki:Seppälä
Neule:Cubus
Aurinkolasit:Gina tricot
Farkut:H&M
Kengät:Nelly



Tälläsiäkin kuvia välillä eksyy kameraan :-D

Tämän päivän asuna toimi vain rento neule ja farkut. Aina ei jaksa panostaa.
<3:llä julia

2 kommenttia:

  1. Kerro enemmän teidän parisuhteesta jne.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks mä en viitti viel tänne kirjoitella nii henkilökohtaisia asioita :-) katotaa myöhemmin :)

      Poista