maanantai 9. kesäkuuta 2014

Tuliaisia Turkista

Heippa ja hyvää alkanutta viikkoa! Nyt taas on maanantai, en ymmärrä miten viikot menevät näin nopeasti. Juurihan perheeni lähti Turkkiin ja nyt he ovat jo tulleet takaisin. Ihan hyvä kylläkin, en olisi kestänytkään heistä kauempaa erossa. Onneksi minulla oli koko viime viikko tekemistä, niin ei aika tullut pitkäksi. Olen vain tottunut siihen että joka päivä näen joko äitiäni tai jotain sisaruksistani edes. Heidän kanssaan on vain mukavaa. Perhe on kyllä tärkeä. En tiedä mitä tekisinkään ilman heitä. Aina ovat auttamassa ja tukemassa kaikissa asioissa. Nyt vasta kun itse on tullut äidiksi huomaa miten tärkeä oma äitinikin on ja mitä kaikkea hän onkaan tehnyt minun vuokseni. Äidit ovat kyllä super naisia! Ja vielä omalla äidilläni on neljä lasta. En ymmärrä miten hän on jaksanut/jaksaa hoitaa heitä ja vielä käydä töissä ja pitää huolta kodista, kun minä olen jo yhden kanssa ihan väsynyt. Huhhuh. Nyt kyllä olen kiitollinen kaikesta hänelle, vaikka ennen en ymmärtänyt tälläisiä juttuja. Vasta sitten kun jokainen tulee äidiksi niin ymmärtää. :) Noh eilen he sitten saapuivat Suomeen illalla myöhään, joten emme voineet nähdä, mutta tänään aamulla veljeni Jose tuli meille ja sitten myöhemmin päivällä siskoni Jenna tuli meille. Kävimme Yasminan ja Jennan kanssa puistossa ja Yasmina nukahti sellaiseen isoon keinuun siellä. Hän on ennenkin nukahtanut siihen, joten taidan aina mennä Yasminan päiväuni aikaan sinne keinumaan, kun se käy niin helposti. :D Siirsin Yasminan vaunuihin nukkumaan ja me siskokset otimme sillä aikaa aurinkoa nurmikolla. Sitten lähdimme kävelemään kotia päin ja otimme vielä tuossa pihassa aurinkoa vilteillä. Nyt huomasi vähän että olin saanut aurinkoa, pienet rajat sain. Jee. :D Myöhemmin poikaystäväni soitti ja kertoi että hän oli ostanut minulle aurinkotuolin, kun hän tietää että sitä olin halunnut, joten hän päätti yllättää ja toi sitten myöhemmin sen kotiin. Voi että se on ihana, nyt ei tarvi enää maata parvekkeen matolla vaan saa aurinkotuolilla ottaa aurinkoa. Tänään illemmalla olemme vain olleet ja jutelleet Jennan kanssa heidän Turkin matkastaan. Heillä oli ollut todella ihana loma. Tulin oikein kateelliseksi, kun haluaisin itsekin lähteä täältä Suomesta vähäksi aikaa lomalle. Ajatelkaa että en ole ikinä ollut laivassa enkä lentokoneessa. Olen ollut koko elämäni vain Suomessa. Kukaan ei melkein ikinä usko tätä kun kerron, mutta totta se on. Eikö aika tylsää. Mutta kyllä minä vielä ehdin. Ajattelimme viimeistään ensi kesänä lähteä jonnekkin, jos tänä vuonna syksyllä ei onnistu. Saatiin Yasminan kanssa tuliaiset Turkista. Yasmina sai ihanan adidas asun ja minä sain Hollisterin shortsit, mitä olinkin toivonut. Kiitos teille paljon.
Tässä on vähän huonoa kuvaa noista shortseista.


Yasminan ihana neon värinen adidas puku <3


Yasmina antaa aina vauvoille pusja <3

Ja halailee niitä <3

Tämä on se kiikku missä Yasmina aina nukahtaa :D

Äidin rakkaus <3

<3:llä julia

4 kommenttia:

  1. Oho, en ole kyllä kuullut että kukaan aikuinen ei olisi ikinä ollut lentokoneessa tai edes laivassa! Minua on viety jo pienestä asti ulkomaille, minusta se on hyvä sillä siten ihminen saa jonkinlaista yleissivistystä ja -tietoa elämään, mistä on hyötyä varmasti, suosittelen ehdottomasti että menette edes johonkin ulkomaille lomalle:)

    VastaaPoista
  2. Aijaa. Onhan niitä varmasti muitakin aikuisia ketkä eivät olleet vielä ulkomailla. Meidän perheessä on neljä lasta eikä se ole helppoa lähteä ulkomaille ison perheen kanssa. Aina joku on ollut liian pieni tai jotain muuta. Olemme kyllä lomailleet ympäri suomea, mutta ulkomaille ei ole vain tullut lähdettyä. Eikä meilläkään nyt sellaisia isoja summia ole tällä hetkellä rahaa laittaa ulkomaan reissuun. Paremmin elän kuukauden jääkaappi täynnä, kuin viikon ulkomailla ja maksan maltaita ja elän 3 viikkoa jääkaappi tyhjänä. Tottakai jos olisi rahaa niin miksipä ei. Kyllä lähdettäisiin, mutta ei sitä rahaa kaikilla ole aina 'ylimääräiseen'. Tietenkin kun rupean itse tienaamaan kun pääsen töihin niin laitan rahaa säästöön ja voisimme suunnitella ulkomaan matkaa. Eihän sitä tiedä vaikka nyt aiemminkin lähdettäisiin. Mutta meillä on tärkeämpiäkin juttuja mihin laitamme rahaa kun viikon hauskanpitoon. Kyllä se varmasti avartaa maailmankatsomusta jne. Mutta kyllä sitten jonain päivänä. :)

    VastaaPoista
  3. Julia te ootta kyllä tosi fiksuja koko perhe vaikka, että ookkaan käynyt ulkomailla. <3

    VastaaPoista
  4. ai että yleissivistystä ja tietoa. ensimmäinen kommentoija ei kyllä osaa käyttää sitä.

    VastaaPoista