sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Sunnuntain kuvailuja ja synttäri juhlat

Heissan! Heräsin tänään siihen kun joku koputti ja pimpotti oveen kovasti, nousin ylös sängystä ja ihmettelin kuka siellä on hädissään. Äitini ja hänen miehensä tottakai olivat pyöräily lenkillä ja piipahtivat meillä. Eivät he tajunneet että nukuimme puoleen päivään asti. :D No ainakin heräsimme, emmekä nukkuneet pitempään että ehtii jotain tehdäkkin päivän aikana. Kun he lähtivät menin vielä sängylle loikoilemaan, kunnes taas joku pimpottaa. Ajattelin että mitä taas, mutta tätini ja siskoni tulivatkin tällä kertaa. Olimme jo soitelleet aamusta että he tulisivat, mutta olin nukahtanut puhelun jälkeen, joten he luulivat että olen jo hereillä, vaikka todellisuudessa vielä makoilin sängyllä taas. No menimme ottamaan heti parvekkeelle aurinkoa ja juomaan aamu(päivä)kahvit. Otimme aurinkoa ja juttelimme.




Ystävälläni oli tänään syntymäpäivä ja hän oli kutsunut meidät ja äitini lapsineen heille, joten aloimme siskoni kanssa valmistumaan iltaa varten ja kuudelta lähdimme ystäväni Heidin luokse juhlimaan.
Oli oikein mukavat juhlat ja todella hyvät tarjoilut. Kakku oli niin hyvää, etten ole pitkään aikaan kyllä syönyt mitään niin hyvää. Otin kolme kertaa kakkua lisää ja sen kyllä huomasi sen jälkeen mahasta, kun rupesi turpoamaan. Noh ei se mitään, oli vain niin hyvää etten pystynyt hillitä itseäni. :D
Onnea vielä paljon Heidi ja kiitoksia ihanista juhlista. Tiedän että luet tätä ;)

Päivän asu: 
Kengät: Bianco
Farkut: Dr.denim
Paita: Kirppis
Aurinkolasit: Gina tricot





Synttäreiden jälkeen tulimme kotiin ja Jenna tuli myös meille vielä yöksi. Otimme yhdessä kuvia toisistamme ja tällä kertaa ne onnistuivat. En ole pitkään aikaan oikein ehtinyt ajan kanssa kuvailla, joten onneksi nyt saimme onnistuneita kuvia vaikka itse sanonkin. Joskus vain onnistuu ja joskus ei.
Tästä tulee aika kuvapainotteinen postaus, mutta ei minulla mitään ihmeellistä olekkaan kerrottavana :)




<3:llä julia


5 kommenttia:

  1. Sä oot ihan älyttömän kaunis! Sulla on upeet hiukset ja kiva tyyli :3 Ja ihana toi banneri c:

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 toi banneri on väliaikainen ku haluun vaihtaa siihe pari kuvaa :-) mutta kiitti ! :-)

      Poista
  2. Hei! Oletpa todella kaunis! Onnea opiskelupaikasta! Missä kirppiksellä käyt kun löydät noin kivoja paitoja? Ostatko nettikirppiksisiltä koskaan? Minusta olisi mukava kuulla vähän syvempiä ajatuksiasi, jos niitä viitsit kirjoittaa :) esimerkiksi postausta siitä, miten raskaus muutti sinua ja elämääsi, millaisia ajatuksia sinulla on lapsen kasvattamisesta yms. Lapsellasi on myös todella suloisia vaatteita!

    VastaaPoista
  3. Hei :) voi kiitoksia kovasti! :)
    Mä käyn täällä Vaasassa Adam&eva ja suvikirppiksel eniten, joskus myös palosaaren omassa. Ja kyllä joskus nettikirppikseltä oon löytäny jotai vaatteita ja huonekaluja! Nyt vähä vähemmän käyny kun ennen, sillä asutaan kauempana ja vaikeampi liikkua. :/
    Okeii mä aion ainaki Täs lähiaikoina tehdä postauksen mun raskaudesta ja synnytyksestä et voisin siihen vähä kirjoitella miten se on muuttanut minua ! :) kiitos hyvistä ideoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mieti toi paita makso vaan 50 senttii! Kirpparilta tekee joskus niin hyvii löytöi :)

      Poista