sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Meikki postaus

Ajattelin tehdä tälläisen postauksen missä kerron mitä meikkejä käytän ja millä loihdin arki meikkini.

Huulipunat: Maxfactor sävy: English rose 510 tämä on ihan kiva, tämä on vähän luonnollisempi kuin tuo lumenen huulipuna. Minun pitäisi ostaa enemmän huulipunia ja vähän arkisempia.
Lumene natural code sävy: Wild fuksia 20 tästä tykkään todella paljon, tykkään vahvoista huulipunista, ne tekee meikistä juuri viimeistelyn ja kun tätä laittaa niin tuntuu että on niin meikattu olo vaikkei muuten olisikaan paljon meikkiä. Mutta minä tykkään! Jos joku haluaa kokeilla ensimmäistä kertaa huulipunaa niin en kyllä suosittele tätä. :D
Meikkivoiteet: Maybelline New York Dream satin liquid sävy: 21 nude. Tätä ostin juuri pari päivää sitten ja laitoin tätä tänään ensimmäistä kertaa naamaan, ja tää on todella paksua.Ja tulee kauhean pakkelimaiset kasvot. En tykkää.. Mutta kyllä tää menee nyt ja ostan uuden Loreal Parisin kun en kestä tätä enää. :D
Loreal Paris True Match sävy: beige cream n3 Tää on mun luottotuote, aina uudestaan ja uudestaan ostan tätä. Tää ei oo liian pakkelimainen vaan juuri sopiva. Peittää mutta ei liikaa. 
Puuterit: H&M compact powder sävy: Country beige. Tätä ostin kun puuterini oli loppu ja tarvitsin vain jonkun joka ajaa asiansa. Tää on ihan jees, ei moittimista mutta ei kehuttavaakaan. 
Aurinkopuuterit: Loreal Paris sävy:  glam bronze 201. Tää on kiva jos menee vaikka ulos, koska tämä vähän kimaltaa niin ehkei ihan arkikäyttöön olisi hyvä, paitsi kesällä.
Maybelline New Yourk Dream Sun sävy: 02 brunette. Voi tää on niin hyvää, tätä kannattaa ostaa jos haluaa uuden aurinkopuuterin. Tää aurinkopuuteri tuoksuukin niin hyvälle! :D
Kulmakarvat: NYX sävy: 02 dark brown. Tää on todella hyvä kulmakarva väri. Tässä on sellanen sivellin joka on tarkoitettu kulmakarvojen laittoon ja tän siveltimen avulla saa tehtyy hyvät kulmat. Tässä on kaks eri sävyäkin. Oon tilannut tän Nelly.comista, en tiedä saako tätä enää, mut tällä on parempi tehä ku jollai kynällä. :)
Luomivärit:  Rimmel London sävy 002 smokey brun. Tällä saa tehtyä ihan kivat luomet. :)
Luonnollisen ja myös juhlallisen lookin. :)
Maybelline New York color 24 hr tattoo on and on sävy bronze. Tää on voidemainen luomiväri ja tosi kiva. Pysyy pitkään luomilla ja tosi ihana sävy. Tykkään luomilla kaikista ruskean ja kullan sävyistä. :)
Gina tricot beauty eyes sävy 46 bronze diva. Tätä luomiväriä laitan aina tuon Maybellinen luomivärin kanssa. Niillä saa kivan bile lookin ;)
Kajaali: Maybelline New york. Tätä en oikein käytä. Joskus laittanut,mutta en oikein ole kajaalien ystävä. En ikinä laita rajauksia ylös. Joskus todella harvoin alas vain.
Pohjustus: Make up store cover all mix. Tää on tosi hyvä. Tässä on kolmea väriä ja yhdellä peitetään tummat silmänaluset, toisella punaisuudet ja kolmannella laitetaan valoa kasvoihi, ajaa saman asian kuin valokynä. Tää on tosi riittoisaa ja hyvä jos haluaa peittää silmänaluset ja punaisuutta :)

Arkimeikkiin en tietenkään kaikkea näistä käytä. Arkimeikkiin siis kuuluu : Make up storen cover mix(joskus), meikkivoide,kulmakarva väri,puuteri,aurinkopuuteri ja ripsiväri ja joskus huulipuna :)

Toivottavasti tästä oli jotakin hyötyä teille ja kyselkää jos haluatte tietää vielä lisää :) Ja ehdotelkaa myös teidän luottomeikkejänne! Olisi kiva saada uusia juttuja kokeiluun! Ja toivottavasti ne päätyisivät vielä meikkipussiinikin! :)
<3:llä julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti